Vervekampanje - Bli en SMB-Venn
Verv et nytt medlem - bidra til en sterkere stemme for hverdagsnæringslivet. Nå gjør vi verving lønnsomt for våre medlemmer.
Kjære tillitsvalgte i SMB Norge
Coronakrisen har vist oss nødvendigheten av at SMB Norge står i frontlinjen og kjemper med nebb og klør for landets små og mellomstore bedrifter. Med en tydelig stemme, både i media og inn mot regjeringen, ble vi lyttet til mer enn noen gang da det gjaldt som aller mest.
En viktig grunn til dette er at vi er en organisasjon i vekst og at vi representerer en stadig større del av landets mindre bedrifter. Jo større vi blir, jo mer gjennomslag får vi og jo større gjennomslag vi får, jo bedre blir det å drive bedrift i Norge. For oss er dette et enkelt regnestykke. Derfor skulle vi så gjerne fått enda flere bedrifter inn i SMB Norge-familien.
For å vokse oss enda sterkere, slik at SMB-sektoren får en enda tydeligere stemme inn mot beslutningstakerne så trenger vi din hjelp til et «styrkeløft». Vi tror at du som er tillitsvalgt i SMB Norge kjenner flere bedriftseiere som ville passet inn hos oss. Hvis du får med deg et par av disse, og de i sin tur også tar med seg noen, så vil SMB Norge-familien bli stadig større.
For å gjøre styrkeløftet morsommere har vi laget en konkurranse som vi håper vil hjelpe litt på motivasjonen. Verver du to bedrifter fra ditt nettverk, så får du gratis kaffe fra CircleK ut 2020. Koppen følger selvfølgelig med!
Den som har vervet flest medlemmer når kampanjen er over, vinner gratis rådgivning på digital markedsføring i 3 måneder. Hvis du ikke har behov for dette selv så kanskje du kan gi bort premien til en av bedriftene du har vervet?
Den som har vervet flest medlemmer når kampanjen er over, vinner iPhone 11.
Vi har også laget en egen vervekampanje for våre medlemmer. Så når du har vervet et nytt medlem, kan dette medlemmet også delta i konkurransen umiddelbart. Da blir det forhåpentligvis skikkelig fart på sakene.
Visste du at små og mellomstore bedrifter (SMB) i dag utgjør 99 prosent av norsk næringsliv? SMB-bedriftene er med andre ord en uhyre viktig del av den økonomiske verdiskapingen i næringslivet.
Les mer
Premier
Medlemmer som har vervet flest bedrifter før 15. november får iPhone 11 fra vår partner Nortel
Vilkårene for deltakelse
Bedriften du verver kan ikke ha vært medlem i SMB Norge de siste 2 årene. Når du har vervet et nytt medlem, så sender du en epost til post@smbnorge.no med navn på bedriften du har vervet, samt kontaktinfo til daglig leder. Vi vil da ta kontakt og registrere bedriften som medlem hos oss.
Vi gjør det enklere å drive bedrift! Som medlem i SMB Norge får du gratis juridisk rådgivning, forsikring, kurs og dokumentmaler, mange gode medlemsfordeler fra våre SMB-partnere, tips og råd fra våre eksperter og mye mer...
Les mer
a
Kontakt oss
+47 23 35 70 10
post@smbnorge.no
Subscribe for newsletters
© 2020 SMB Norge